Na Pivo in cvetje se splača z vlakom!

Najboljše legende se na festivale vozijo z vlakom! Sprejmi izziv in se na festival z vlakom pripelji tudi ti!

Vsaka legenda ve, da je na festivalu največji užitek, ko lahko brezskrbno uživaš v najboljšem pivu, ob ponudbi vrhunske glasbene izkušnje v najlepšem mestu piva! Vse to si lahko zagotoviš tako, da se v Laško odpraviš kar z vlakom.

Zakaj se največje legende na festival vozijo z vlakom?

  • Ker največje legende ne skrbi kdo bo vozil domov, saj za to poskrbijo slovenske železnice!
  • Ker največje legende razmišljajo trajnostno in ob sprehodu skozi okrašene ulice festivala, z najboljšim pivom v roki mislijo tudi na boljši jutri!
  • Ker si največje legende želijo dostopnosti, kar festival Pivo in cvetje ponuja na vsakem koraku, saj je s perona do dogajanja manj kot 70 korakov!

UJEMI VSTOPNICE PO ZNIŽANI CENI!

enodnevna vstopnica + vozovnica za vlak = 16 €
dvodnevna vstopnica + vozovnica za vlak = 24 €

Vstopnice

REDNI VOZNI REDI

PREVERI VOZNE REDE IZREDNIH VLAKOV 

* Vozovnica za vlak velja za namembno postajo Laško, za vsa povratna potovanja iz vseh železniških postaj in postajališč v Sloveniji, 2. razred, lokalni potniški vlak (LPV). Za vozovnice, ki se bodo prodajale na podlagi veljavne vstopnice (ne kot paket) se prizna 75% popust od redne vozne cene, za 2. razred, za lokalni potniški vlak (LPV) iz katerekoli železniške postaje in postajališča do Laškega, 2. razred, lokalni potniški vlak.

Si upaš sprejeti izziv? Na Festival Pivo in cvetje pridi z vlakom! Naj bo užitek dobre glasbe, okusnega piva in odlične kulinarike v mislih odgovoren, trajnosten in dostopen. Se vidimo v Laškem!

na-pivo-in-cvetje-se-najbolj-splaca-z-vlakom