Laško Pivo in cvetje v tvojem kraju

Ne le, da je Laško Pivo in cvetje največji in kar najbolj legendaren festival v Sloveniji. Mi bomo poskrbeli, da boš kot največja legenda žural tudi v svojem kraju. Si upaš? Povabi nas k sebi domov!

Naj bo Festival Pivo in cvetje cela Slovenija!

Najbolj nepozabna poletna dneva se bosta odvila 14. in 16. julija v najlepšem festivalnem mestu v Sloveniji. Laško bo v dveh dneh postal center sveta, mi pa smo z ogrevanjem pričeli že danes.

Ker v Laškem žurajo največje legende, je prav da sprejmeš izziv in se skupaj z nami ogreješ tudi ti!

Največje zvezde festivala Laško Pivo in cvetje bomo namreč pripeljali v tvoj kraj!

Ogrevalne zabave so najboljša priložnost, da zažuraš skupaj z največjimi legendami, preizkusiš najboljše pivo ter o 58. festivalu Laško Pivo in cvetje izveš vse, kar te zanima!

Največja legenda pa lahko na dogodku prejme tudi brezplačno vstopnico za najbolj pričakovan poletni festival!

Razkrivamo kraje v katerih se bomo skupaj ogrevali za najbolj legendarni vikend tega poletja!

  • V četrtek, 30. 3. 2023, smo se dobili pred Lačnim Kekcem v Kranjski Gori. Anja in Robert sta bila tam od 14.00 dalje, ob 17.00 pa so bili tam tudi legendarni Šank Rock!
  • V sredo, 19. 4. 2023,  smo se dobili v Novem mestu. Anja in Roškar sta skupaj z Jano Morelj z ogrevanjem začela ob 14.00, od 17.00 dalje pa sta se nam pridružila Dejan Dogaja in Luka Basi!
  • V četrtek, 18. 5. 2023, smo se dobili v osrčju najlepšega festivalnega kraja. Ob 14.00 sta v Laškem z ogrevanjem pričela Anja in Roškar, ob 17. 00 je prispel party vlak skupaj z Jano Morelj. Od 18.00 dalje pa smo uživali z Dejan Dogaja in Elvis Jacksoni!
  • V četrtek, 6. 7. 2023, se dobimo v Kopru! Od 14. ure dalje bosta program v živo vodila Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič. Od 18.00 dalje pa se bomo zabavali skupaj z BQL! Se vidimo v Kopru!
lasko-pivo-in-cvetje-v-tvojem-kraju