Novice

Aktualna obvestila, predfestivalsko dogajanje in napovedi.

Festival prestavljen na naslednje poletje

Nadvse nas veseli, da tudi vi pišete zgodbo najbolj priljubljenega festivala pri nas. Ker želimo v prvi vrsti poskrbeti za varnost vseh udeležencev, smo se odločili, da zaradi negotovih razmer festival prestavimo. Ker bomo imeli na voljo leto in pol aktivnih priprav, smo prepričani, da bo festival naslednje leto presegel vsa pričakovanja. Več informacij lahko preberete na povezavi.

Vmes pa nikakor ne pozabite – Varno je legendarno.

Vedno do vrhunca

Iskrena hvala, dragi obiskovalci, ker ste tudi letos tako množično dovolili festivalu Pivo in cvetje Laško, da vas zapelje in popelje do glasbenega, zabavnega in družabnega vrhunca poletja. Za nas je najpomembnejše, da s programom ustvarjamo ter ponujamo vsebine, glasbene izvajalce in žanre, ki vas tako navdušujejo, da se vsako leto znova vračate. In to je naša vzpodbuda ter zaveza tudi za prihodnje leto. Festival Pivo in cvetje Laško 2020 že nastaja.
Se vidimo, kajne?

Vmes pa nikakor ne pozabite – Varno je legendarno.

Postani Najboljši disko plesalec - Novica

Postani Najboljši disko plesalec

Osemdeseta leta so bila zlato obdobje diskotek. In osemdeseta se vračajo, tako v svetovne trende, kot na naš festival! Za sproščeno disko zabavo bo na občinskem dvorišču od četrtka do sobote skrbel legendarni DJ Pero, vsak dan pa bomo izbrali tudi Najboljšega disko plesalca!

Čudovite cvetlične kreacije

Čudovite cvetlične kreacije

Hortikulturni umetniki v Laškem so pravi mojstri svoje obrti. Letos jim gre še poseben poklon. Pripravili so ne le ocvetličenje mesta, ampak tudi tri prav posebne, izjemno kreativne razstave, ki so vredne občudovanja.

Če nisi tu še nisi na vrhuncu novica

Če nisi tu, še nisi na vrhuncu!

Zato pridi v Laško. Pripravili smo nepozaben festival, da bo to poletje ostalo za zmeraj shranjeno v tvojem mobilniku in globoko v spominu. Preko 60 glasbenih dogodkov, štirje odri, vsakodnevni kulturni, poučni, zabavni ter športni dogodki za vso družino.

Letošnja novost bo na odru Laščan - Novica

Letošnja novost bo na odru Laščan

Na občinskem dvorišču bomo letos žurali kot v osemdesetih. Za vzdušje, ki velja za »zlata leta« tako v glasbi, kot v najbolj sproščeni zabavi, bo poskrbel DJ Pero s pravo disko glasbo tega obdobja. A to še ni vse, vsak dan bomo imeli še poseben show. In to kar 2x! V četrtek bodo nastopile Single Ladies z glasbo Beyonce, v petek bo dan za beatlemanijo, saj bomo obujali spomine na začetnike sodobne popularne glasbe s skupino Help, v soboto pa bo za melodije, ki jih poznamo prav vsi, poskrbela AbbaMia. Vas že srbijo podplati?

Dobro je vedeti

V štirih dneh se bo na laških odrih zvrstilo preko 60 glasbenih dogodkov, pester kulturni program ter vedno zanimiv izobraževalni in razvedrilni program za otroke in družino. Pravi festivalski mački bodo pravo festivalsko doživetje zaokrožili s kampiranjem v kampu Jagoče. Idilična lokacija ob reki Savinji je le nekaj minut od centra dogajanja, cena kampiranja za celotno trajanje festivala pa bo le 25 EUR. In kot že veste – tudi letos bo festival Pivo in cvetje Laško brezplačen!

Program je razkrit

Hvala za vse vaše klike s katerimi ste razkrili glasbene izvajalce na odrih Zlatorog, Jubilejnik in Malt. Zdaj veste, da bo tudi letošnji festival še eno izjemno doživetje za vse glasbene okuse. A to seveda še ni vse! Obilico novosti bomo razkrili v kratkem, zaenkrat pa naj povemo le to, da bo popolnoma prenovljena Laška multimedijska simfonija! Njen termin seveda ostaja enak, sobota ob 22h, ob mostu čez Savinjo. Več kmalu, ostanite povezani z nami.

Nov video Voodoo Vegas

Energični rokerji z južne obale Anglije nikogar ne pustijo hladnega. V zadnjih letih so postali stalnica največjih rock in metal dogodkov, a tudi njihova posebnost, saj ni prav veliko skupin, kjer na solo kitari vidimo žensko. Ognjevita Meryl Hamilton vedno poskrbi za čvrst kitarski zvok, pevec Lawrence Case pa za izvrstno rockovsko predstavo. Danes je izšel novi video za prvi singel iz njihovega novega albuma »Feeling So Good«, njegov naslov je »Don’t Need Your Love«.

S kliki razkrijete nastopajoče!

Glasbene goste letošnjega festivala razkrivate vi! Klikajte na še nerazkrite kartice, tista, ki v posameznem dnevu zbere največ klikov, bo naslednji dan obrnjena in razkril se bo novi nastopajoči!